Konvektomaty Electrolux Professional

air-o-steam Touchline konvektomaty

Konvektomaty air-o-steam Touchline konvektomaty reflektují poslední trendy v této oblasti. Představují systém jednoduchého ovládání a intuitivního vaření ať už se jedná o špičkové a-la-carte restaruace nebo velkokapacitní provozy.

Electrolux air-o-steam Touchline vědí přesně, jak inteligentně využít potenciál páry a zajistí přípravu dokonalých pokrmů při současném zachování přirozených nutričních hodnot potravin.

Až 10x za minutu proměřuje a reguluje konvektomat veškerá nastavení.
HACCP lze monitorovat buď skrze přenos dat do vašeho HACCP software nebo pomocí vestavěné unikátní funkce Food Safe Control.
Patentovaná regulace vlhkosti pomocí Lamda sondy zajistí udržování ideálního klimatu uvnitř komory a to bez ohledu na množství a typ pokrmu.

Uložte si až 1000 receptů, každý až o 16ti nezávislých fázích
Pomocí USB snadno nahrajete jakýkoliv recept z/do konvektomatu air-o-steam TouchLine

brozura-konvektomaty-touchline.pdf
.pdf7 806 kB

Konvektomaty ovládací úrovně B

Manuální režim: tradiční způsob nastavení pomocí dotykového displeje.
Horkovzdušný cyklus (do 300°C): pro přípravu pokrmů při nízké vlhkosti.
Nízkoteplotní pára (do 100°C): např. pro Sous-Vide, regeneraci a přípravu delikátních pokrmů.
Parní režim 100°C: pro přílohy, zeleninu, mořské plody a mnohé další pokrmy

Přehřátá Eco-pára: 100°C-130°C.

Kombinovaný cyklus (do 250°C): řízená kombinace horkého vzduchu a páry s regulací vlhkosti pro optimální výsledky, snížené váhové úbytky a zkrácení času.

Speciální cyklus REGENERACE: přednastaveno pro rychlou a efektivní regeneraci.
Radiální, vícerychlostní ventilátor.

Akční nabídku na tento konvektomat naleznete ZDE

technicky-list-uroven-b-061.pdf
.pdf174 kB
technicky-list-uroven-b-101.pdf
.pdf161 kB