Modelová řada TrinityPro

Kráječ zeleniny TrinityPro

Optimální pro malé restaurace, malá občerstvení a take-away specializované na saláty / sendviče
do kapacity 100 míst.

  • Kompaktní a snadno se přemisťuje a skladuje
  • Možnost krájení, strouhání, nudličkování
    (julienne), krájení na kostičky a hranolky
  • Model s kontinuálním podáváním: pravidelné řezy, maximální násypka (1,25 l)
    a menší námaha díky patentovanému designovému pákovému přítlaku
  • Vybaveno násypkou ve tvaru půlměsíce a 2 malými kulatými otvory: Ø 25 mm a Ø 55 mm,
    pro přesné krájení podlouhlé zeleniny
  • 100% bezpečné v myčce: krájecí komora, nerezová násypka a disky
  • Nerezové disky (průměr 175 mm) a hliníkové disky pro kostičky 8 mm a 10 mm
    v kombinaci s mřížkami
technický list-kráječ zeleniny TrinityPro - 1 rychlost
.pdf538 kB
technický list-kráječ zeleniny TrinityPro - variabilní rychlosti
.pdf540 kB

Kutr TrinityPro

Optimální pro menší restaurace , malé stravování, malá sociální zařízení
s kapacitou 10 až 50 míst.


Hlavní využití: sekání bylinek a koření, masa / ryb, míchání omáček.

  • Kompaktní a snadno se přemisťuje a skladuje
  • K dispozici 2,6 l nerezová nebo BP A-free, průhledná kopolyesterová nádoba
    nebo 3.6 l nerezová nádoba
  • Vč. jemně zoubkovaného nožového rotoru
  • Průhledné víko vybavené stěrkou a středovým otvorem pro přidání přísad
  • 100% vhodné do myčky: všechny části přicházející do styku s potravinami
    lze snadno vyjmout pro rychlé čištění
  • 1 500 ot./min nebo varibilní rychlost 500-3600 ot./min

TrinityPro kutr 2,6 litru

technický list-kutr TrinityPro - 1 rychlost - 2,6 L
.pdf244 kB
technický list-kutr TrinityPro - variabilní rychlost - 2,6 L
.pdf241 kB
technický list-kutr TrinityPro - průhledná nádoba - 2,6 L
.pdf244 kB

TrinityPro kutr 3,6 litru

technický list-kutr TrinityPro - 1 rychlost - 3,6 L
.pdf222 kB
technický list-kutr TrinityPro - variabilní rychlost - 3,6 L
.pdf219 kB

Kombinovaný kráječ zeleniny/kutr TrinityPro

Kráječ zeleniny: optimální pro malé restaurace, malá občerstvení a take-away specializované na saláty / sendviče
do kapacity 100 míst.

Kutr: optimální pro menší restaurace , malé stravování, malá sociální zařízení
s kapacitou 10 až 50 míst.

Kráječ zeleniny

  • Možnost krájení, strouhání, nudličkování(julienne), krájení na kostičky a hranolky
  • Model s kontinuálním podáváním: pravidelné řezy, maximální násypka
    (1,25 l) a menšíná maha díky patentovanému designovému pákovému přítlaku
  • 100% bezpečné v myčce: řezací komora, pákový zásobník,
    vyhazovací kotouč a kotouče a mřížky z nerezové oceli
  • Nerezové disky (průměr 175 mm) a hliníkové disky pro kostičky 8 mm
    a 10 mm v kombinaci s mřížkami

Kutr:

  • Kompaktní a snadno se přemisťuje a skladuje
  • K dispozici 2,6 l nerezová nebo BPA-free, průhledná kopolyesterová nádoba
    nebo 3.6 l nerezová nádoba
  • Vč. jemně zoubkovaného nožového rotoru
  • Průhledné víko vybavené stěrkou a středovým otvorem pro přidání přísad
  • 1 500 ot./min nebo varibilní rychlost 500-3600 ot./min
technický list-kráječ/kutr TrinityPro - 1 rychlost - 2,6 L
.pdf655 kB
technický list-kutr TrinityPro - 1 rychl - průhledné víko - 2,6 L
.pdf654 kB
technický list-kráječ/kutr TrinityPro - variabilní rychlost - 2,6 L
.pdf655 kB
technický list-kráječ/kutr TrinityPro - 1 rychlost - 3,6 L
.pdf641 kB
technický list-kráječ/kutr TrinityPro - variabilní rychlost - 3,6 L
.pdf641 kB
Objednat servis
Opravy závad
i servisní prohlídky

Objednat