Stolní zařízení RM Gastro

Produkty jsou vyráběny ve výrobním závodě RM Gastro v jihočeském Veselí nad Lužnicí.
Kupujete tak český kvalitní produkt.

Váš projekt stihnete včas. Veškeré stolní zařízení dostanete snadno a rychle. Máme je totiž skladem.

Nemusíte se bát, že byste se zdlouhavě učili, jak ovládat jednotlivá zařízení.
Všechna stolní zařízení mají unifikované ovládací prvky. Zapojíte a vaříte.

Stánek rychlého občerstvení s přípojkou na plyn nebo bistro, kde je elektřina.
Využití produktů REDFOX je všestranné a máme je v nabídce v obou provedeních.

Máme k dispozici všechny typy a velikosti zařízení, proto s nimi můžete vybavit velký i malý provoz.

Ať vás bude trápit jakákoliv technická závada nebo budete potřebovat provést revizi, obraťte se na náš
odborný servis. Poradí si s jakýmkoliv problémem.

RM GASTRO - 5 + 1 důvodů k nákupu
.pdf1 408 kB

Fritézy

Stolní fritézy disponují lisovanými vanami se zaoblenými vnitřními rohy pro pohodlné čištění a údržbu.
Vana i vrchní deska je vyrobena z nerezové oceli AISI 304.

Možnost volby různých výkonů, objemů nádrží a konfigurací síta usnadňuje výběr nejlepší kombinace
pro jakýkoliv provoz. Pro snadné a jednoduché čistění mají fritézy odnímatelný ovládací panel
s topným tělesem a vyndavací vanu.
Topná tělesa jsou vyrobena z nerezové oceli a zpevněna nožičkami.

V nabídce naleznete fritézy s výpustným kohoutem pro snazší výměnu oleje
a v třífázovém provedení pro vyšší výkon.
Fritézy mají studenou zónu, která zabraňuje přepalování oleje a zbytků potravin.

Košík je vyroben z chromované oceli s izolovaným držadlem a závěsným úchytem.

Všechny modely jsou vybaveny pracovním a pojistným termostatem a bezpečnostním mikrospínačem.


■ Lisovaná vana a vrchní deska z nerezové oceli AISI 304
■ Bezpečnostní termostat 235 °C
■ Studená zóna – nižší teplota pod topným tělesem, díky které se nepřipalují usazené zbytky potravin
■ Vysoce kvalitní košíky z nerezové oceli

Hlavni-rozdily-fritezy-F-a-FE
.pdf235 kB

Modely F

  • objemy: 5 nebo 8 litrů
  • velikost koše: 13x23x10 cm nebo 21x23x10 cm
  • provedení: jednoduché nebo dvojité
  • výkon: 5, 7, 10 nebo 14 kg/hod. (dle typu fritézy)
  • speciálně upravené nerezové topné spirály
  • pracovní a bezpečností termostat s keramickým pláštěm
  • dlouhé topné těleso (velký povrch) - nižší elektrické zatížení
  • studená zóna
  • kontrolka vyhřátí
  • síťový vypínač
  • regulace teploty 50°C až 190°C
technicky-list-fritezy- f
.pdf1 013 kB

Modely FE

  • objemy: 5, 8, 11, 16 nebo 30 litrů
  • velikost koše: 13x23x10 cm nebo 21x23x10 cm
  • velikost koše: 30x24x12 cm, 45x24x8 cm nebo 57x44x8 cm (velkokapacitní)
  • provedení: jednoduché nebo dvojité
  • výkon: 5, 6, 9, 10, 12, 14, 18, 20 nebo 24 kg/hod. (dle typu fritézy)
  • speciálně upravené nerezové topné spirály
  • pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm
  • dlouhé topné těleso (velký povrch) - nižší elektrické zatížení
  • studená zóna
  • kontrolka vyhřátí
  • síťový vypínač
  • regulace teploty 50°C až 190°C
technicky-list-fritezy-FE
.pdf1 191 kB

Vodní lázně

Stolní vodní lázně disponují lisovanými vanami se zaoblenými vnitřními rohy pro pohodlné čištění a údržbu.

Vana i vrchní deska je vyrobena z nerezové oceliAISI 304.
Výpust lázně se nachází v přední části a je zajištěna pojistkou.


K dispozici je jako samostatné stolní zařízení nebo s možností montáže
na neutrální skříň z nerezové oceli AISI 430.


■ Lisovaná vana z nerezové oceli AISI 304
■ Vrchní deska s hygienickým prolisem pro každou vanu
■ Topná tělesa umístěna pod vanou
■ Indikace chodu a vyhřátí lázně

  • provedení: jednoduché nebo dvojité
  • pro vložky GN až po GN 1/1-150 nebo GN 1/1-200 mm
  • regulace teploty 30°C až 90°C
  • varianta s nebo bez výpustného kohoutu
  • rozváděcí deska mezi tělesem a vanou

Udržovače hranolek a infra lampy

  • celonerezové provedení
  • síťový vypínač
  • kontrolka chodu
  • kapacita: GN 1/2-150, GN 1/1-65 nebo GN 1/1-150 mm (dle typu)
  • regulace teploty vany 30°C až 90°C
  • keramická lampa (dle typu)
  • různé provedení a modifikace
technicky-list-udrzovac-hranolek-uh
.pdf705 kB

Steak grily mechanické

Steak gril je zařízení vyvinuté pro rychlou a efektivní přípravu různých pokrmů,
jako je červené a bílé maso, ryby, hamburgery, mleté maso, vejce, případně také různé druhy zeleniny.

Spodní deska je z chromované oceli, horní deska je pokryta vyměnitelným teflonovým plátnem.
Oba povrchy na spodní i horní desce jsou k pokrmům nepřilnavé.

Vysoký výkon obou desek (regulovatelných odděleně) umožňuje přípravu pokrmů různými způsoby.

■ Celonerezové provedení
■ 1 nebo 2 nezávislé topné zóny horní i spodní desky
■ Povrchová úprava desky - chrom
■ Vyměnitelné tefl onové plátno u horní desky
■ Zásuvka na odpadové tekutiny

  • rozměr pracovní plochy: 320x480 nebo 650x480 mm
  • chromovaná pracovní plocha
  • produkt se méně napéká - snadné čištění
  • regulace teploty:  50 - 300°C
  • samostatné ovládání pro horní i spodní ohřev
  • nádobka na tuk
technicky-list-steak-gril-mechanicky
.pdf783 kB

Grilovací desky

Grilovací desky jsou k dispozici v elektrické i plynové variantě s různými typy povrchu
(hladký, rýhovaný) a povrchovou úpravou (broušená ocel, chrom).

Předností vrchní desky o síle 10 mm je výborné vedení tepla.
Horní deska je svařená s rámem, splňuje tak nejvyšší požadavky na hygienu a údržbu zařízení.

V nabídce jsou standardní velikosti 330, 660 a 990 mm na šířku.
K dispozici je jako stolní samostatná jednotka, avšak je možno ji umístit
na nerezovou podestavbu s nerezovými dvířky nebo bez nich.

1, 2 nebo 3 nezávislé zóny na vaření
■ Celonerezové provedení
Povrchová úprava: broušená nerezová ocel, chrom pro každé zařízení
■ Zásuvka na odpadové tekutiny

  • rozměry desky: 320x480 nebo 650x480 mm

Kontaktní grily

Kontaktní grily jsou k dispozici v elektrickém provedení.
Celonerezové provedení. 

Teplotní rozsah 50-300°C

Povrch rýhovaný, hladký nebo kombinovaný.
Pro horní desku je standardní rýhovaný povrch.

Jednoduché nebo dvojité provedení.

  • grilovací deska z ocelové slitiny s vysokou tepelnou vodivostí
  • kontrolka chodu a vyhřátí
  • síťový vypínač
  • zásuvka na tuk
  • pracovní plocha 260x240 nebo 570x240 mm
technicky-list-kontaktni-grily
.pdf817 kB

Lávové grily

Tyto plynové grily s lávovými kameny používají k přenosu tepla přírodní lávový kámen.
Lávové kameny o váze 5 - 10 kilogramů jsou součástí každé dodávky.

Plynový hořák nahřeje lávové kameny, které jsou rozmístěny pod grilovacím roštem,
na maximální teplotu, která je následně přenášená do grilovaných pokrmů.

K dispozici jsou dvě nastavitelné polohy výšky grilu.
Výkonný hořák s jednopotrubní konstrukcí zajišťuje velice dobrou distribuci tepla.
Grily jsou standardně vybaveny roštem na maso s možností doobjednání roštu na ryby.

■ Celonerezové provedení
■ Piezzo zapalování
■ Zásuvka na odpadové tekutiny
■ Samostatné ovládání pro jednotlivé zóny

  • odnímatelný rošt
  • demontovatelný hořák tvaru "U" k pokrytí celé plochy
  • regulační knoflík min-max
technicky-list-lavove-grily
.pdf1 069 kB

Hot dog

Zařízení pro přípravu hot dogů se skládá ze dvou částí – nahřívacích trnů a nádoby na ohřev párků.
Obě části jsou dostupné jako součást jednoho zařízení nebo každá zvlášť.

Ohřívač párků je vybaven samostatným vypínačem a regulací teploty.


Samostatné ovládání pro každou jednotku
■ Nahřívací trny z broušeného hliníku
Skleněná nádoba s nerezovým děrovaným dnem
■ Kontrolka chodu zařízení

  • provedení: 1, 2, 3 nebo 4 trny BEZ nádobky
  • provedení: 3 nebo 4 trny s nádobkou
  • nádobka s košíkem nebo bez košíku
  • provedení: pouze nádobka bez trnů

Opékače párků

Zařízení pro opékání párků.
Rolny z nerezové oceli se zapouzdřeným topným elementem se otáčejí kolem své osy.

■ Celonerezové provedení
■ Polohovatelný přepínač výkonu
■ Vypínač pohonu rolen
■ Kontrolka zapnutí a chodu

  • rolny délky 350 mm
  • topnice uvnitř rolny
  • provedení: 6 nebo 8 rolen
technicky-list-opekace-parku
.pdf629 kB

Ohřívače uzeniny

Zařízení určeno na ohřívání uzenin nebo napařování zeleniny.

K dispozici s jednou nebo dvěma komorami. Dno ohřívače je děleno nerezovým roštem.
Vybrané ohřívače s výpustí.

■ Celonerezové provedení
■ Topná tělesa vně vany
■ Kontrolka chodu a vyhřátí
Odklopné víko

  • kapacita: GN 1/2-150 (jednou nebo dvakrát)
  • síťový vypínač
  • falešné dno děrované
technicky-list-ohrivace-uzenin
.pdf716 kB

Palačinkovače

Zařízení na přípravu palačinek.

V provedení s jednou nebo dvěma plotnami.
Samostatné ovládání pro každou plotnu.

■ Celonerezové provedení
■ Samostatné ovládání pro jednotlivé sekce
Litinová smaltovaná plotna
■ Kontrolka chodu a nahřátí

  • průměr plotny: 35 cm
  • včetně dřevěných doplňlů

Gyrosy

Zařízení pro přípravu gyrosu v elektrické a plynové variantě.

Samostatné ovládání pro jednotlivé sekce, motor jehly uložen v základně zařízení.
Jehlu zařízení je možné naklopit pro snadnou manipulaci s pokrmem.

■ Celonerezové provedení
■ Samostatné ovládání pro jednotlivé sekce
Regulace vzdálenosti topidel od jehly
■ Možnost naklonění jehly

  • délka jehly: 360, 520, 680 nebo 840 mm (dle modelu)
  • max.kapacita: 27, 29, 35 nebo 45 kg (dle modelu)
  • motor jehly uložen mimo osu jehly

Salamandry

Salamandr je vhodný pro dokončování jídel, gratinování, dopékání a uchování potravin na servírovací teplotě.

Topná tělesa vyrobená z Incoloy 800 jsou vysoce odolná vůči vysokým teplotám.
Tepelný výkon je regulovaný polohovatelným regulátorem.

Dvě možnosti mechanismu roštu – základní výsuvná pozice nebo snadné nastavení pákou
a přednastavení 4 výškových poloh.
Zadní panel salamandru je odnímatelný, díky tomu je zařízení průchodné mezi kuchařem a servírovací oblastí.

■ Celonerezové provedení
■ Vysoká variabilita poloh roštu
■ Topná tělesa z Incoloy 800
■ Indikace chodu a vyhřátí

  • provedení pevné: 3 polohy roštu
  • provedení posuvné: 5 poloh roštu
  • zásuvka na omastek
  • rozměry roštu: 430x310, 710x310, 370x310 nebo 650x310 mm
  • jedno nebo dvě topná tělesa (dle modelu)
technicky-list-salamandry
.pdf969 kB

Toastery

Zařízení pro přípravu toastů.

K dostání ve dvou variantách, průběžný nebo statický s kleštěmi nebo roštem.
Odnímatelná stěna, časovač a nezávislé ovládání roštů u statických toasterů.

■ Celonerezové provedení
Samostatné ovládání pro jednotlivé sekce
■ Záchytná nádoba na strouhanku
■ Kontrolka chodu a nahřátí

  • časovač 1 - 15 min + nekonečno
  • toastovací kleště
  • opékací rošt
  • přepínač výkonu u průběžného provedení
  • doba opékání 100 resp. 60-240 sec.u průběžného provedení

Sterilizátory nožů

Zařízení pro sterilizaci a čištění nožů.

Dva typy zařízení: na vodní bázi nebo s UV zářením.


Sterilizátor na vodní bázi provede kompletní vyčištění nožů, včetně viditelných nečistot.


Sterilizátor s UV zářením je však šetrnější k povrchové úpravě a nedochází k tupení nože.

■ Celonerezové provedení
■ Magnetické lišty pro uchycení nožu – UV sterilizátor
■ Teploměr lázně – vodní sterilizátor
■ Kontrolka zapnutí

  • regulace teploty: 30-90°C (vodní provedení)
  • časovač 0-60 min (s UV zářením)